prvi
drugi
treci

Studentske vesti

EPOHA | Visoka škola akademskih studija

 

Drage kolege,

u centru pažnje na Visokoj školi akademskih studija “Epoha” nalazi se student, pojedinac.

Sistem školovanja i sticanja znanja usmeren je ka vama, sa željom da razvijete svoje potencijale i postanete korisni i uspešni članovi društva.

Želimo da umesto nas govore naši rezultati te da naš najveći uspeh budu naši diplomci koji će imati jasnu ulogu na tržištu rada i predstavljati lidere u svom poslovnom okruženju.

Kada postanete naš student, postaćete deo porodice u kojoj ćete imati podršku profesionalnog osoblja, asistenata i profesora. Kroz interaktivnu nastavu oni uče zajedno sa vama, negujući neposredan odnos koji će vam pomoći da lakše savladate izazove visokog obrazovanja, te iskoristite svoj talenat.


Birajući Visoku školu akademskih studija “Epoha” birate sigurnu budućnost. Izvodimo moderne, licencirane studijske programe koncipirane po ugledu na vodeće evropske visokoškolske ustanove, a sa mnogima od njih smo potpisali i sporazume o saradnji.

Po završetku studija bićete osoba koja ima savremena, praktična i primenljiva profesionalna znanja. Na Visokoj školi akademskih studija “Epoha” razvićete veštine komunikacije, analitičkog mišljenja i rešavanja problema, naučićete da prepoznajete svoje snage i znati da unapredite svoje slabosti. 

Za nas to su ključni ishodi obrazovanja – mladi ljudi spremni za uspešnu budućnost, koji će kvalitetom svoga rada, kreativnošću i uključenošću u svetske trendove uticati na razvoj našeg društva i privrede.

 

Mi verujemo u vaš potencijal i kreativnost, a svaka nova ideja nas raduje. Bićemo vam podrška u izazovima koji su pred vama.


Dobrodošli na Visoku školu akademskih studija “Epoha”!