prvi
drugi
treci

Студентске вијести

Error: No articles to display

ЕПОХА | Висока школа академских студија

 

Драге колеге,

у центру пажње на Високој школи академских студија “Епоха” налази се студент, појединац. Систем школовања и стицања знања усмерен је ка вама, са жељом да развијете своје потенцијале и постанете корисни и успешни чланови друштва.
Желимо да уместо нас говоре наши резултати те да наш највећи успех буду наши дипломци који ће имати јасну улогу на тржишту рада и представљати лидере у свом пословном окружењу.


Када постанете наш студент, постаћете део породице у којој ћете имати подршку професионалног особља, асистената и професора. Кроз интерактивну наставу они уче заједно са вама, негујући непосредан однос који ће вам помоћи да лакше савладате изазове високог образовања, те искористите свој таленат.

Бирајући Високу школу академских студија “Епоха” бирате сигурну будућност. Изводимо модерне, лиценциране студијске програме конципиране по угледу на водеће европске високошколске установе, а са многима од њих смо потписали и споразуме о сарадњи.


По завршетку студија бићете особа која има савремена, практична и применљива професионална знања. На Високој школи академских студија “Епоха” развићете вештине комуникације, аналитичког мишљења и решавања проблема, научићете да препознајете своје снаге и знати да унапредите своје слабости.
За нас то су кључни исходи образовања – млади људи спремни за успешну будућност, који ће квалитетом свога рада, креативношћу и укљученошћу у светске трендове утицати на развој нашег друштва и привреде.

Ми верујемо у ваш потенцијал и креативност, а свака нова идеја нас радује. Бићемо вам подршка у изазовима који су пред вама.Добродошли на Високу школу академских студија “Епоха”!